Lieve mensen. Ik heb besloten deze pagina ( nota bene op mijn dienstenwebsite ) aan te maken omdat ik er steeds meer van overtuigd begin te raken dat onze perceptie van wat er momenteel speelt in de wereld scheef gegroeid is. Ik maak me werkelijk zorgen om u en uw gezondheid.

 

Op deze pagina plaats ik documentaires die niet door de mainstream media worden vertoond en zelfs worden geweerd of verwijderd. (door bijv. YouTube) Ik probeer het niveau hoog te houden mbt de status van de geinterviewden. Ik ben ervan overtuigd dat vele, vele, vele wetenschappers zorgen hebben over de huidige situatie in de wereld. Slechts zijn zij vaak bang om hun reputatie of zelfs hun baan te verliezen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat onderstaande video-interviews bij velen van u de ogen doet openen. Althans, dat hoop ik vurig. Uw en mijn toekomst, en vooral die van onze kinderen, staat (en dat lijken zware woorden) op het spel.

De Andere Kant

 Geert Vanden Bossche is a Doctor of Veterinary Medicine who has specialist expertise in virology and vaccinology, Geert has worked in industry in the construction of vaccines, and in the non profit sector working to bring immunity to larger numbers of people.