FOTO REPORTAGE

On different locations. I love to make photoreportages of anything.

Aangezien ik een fanatiek gepassioneerd fotograaf ben en ik niets liever doe dan mensen in situaties fotograferen, is mijn specialiteit: reportagefotografie. Ik kom bij je langs op jouw event (geen bruiloft, maar verder alles) en doe niets liever dan stilletjes rond schuivelen om prachtige situaties vast te leggen. 

 

Ik doe dat voor slechts! € 120,- per uur fotograferen, exclusief bezine/reiskosten, maar inclusief nawerk. Een voorwaarde is dat je me absoluut mijn gang moet laten gaan in het vastleggen van situaties en mensen. Ik wil geen geposeerde foto’s. Het wordt een beschouwende reeks zwart/wit of kleuren foto’s. Verder wil ik alleen fotograferen bij daglicht of situaties waar voldoende licht is. Avondwerk in donkere locaties doe ik helaas niet meer.

Bij 1 uur fotograferen kun je ongeveer 20 foto’s verwachten die ( de één wat meer dan de ander) zeer de moeite waard zullen zijn. Ik probeer van elke foto een kunstwerk te maken. Dat is altijd mijn streven.

 

Via de onderstaande knop doe je de aanvraag. Het is natuurlijk nog niet zeker of ik op jouw aangegeven datum kan. 

Je hebt volledig royalty free recht om de foto’s te gebruiken zoals je wilt ondanks dat ze altijd het eigendom van de fotograaf blijven. Je krijgt ze geleverd in webformaat en High res formaat.

 

Wanneer je mijn stijl van fotograferen nog niet kent kun je hier een deel van mijn portfolio straatfotografie bekijken: https://www.oypo.nl/nl/bdc8f3283d5afffe

‚Äč